Liefde in Twin Bridges: Abby en Blake

9200000086230267Algemene info:
Titel: Liefde in Twin Bridges: Abby en Blake
Auteurs: Debra Eliza Mane & Lizzie Van Den Ham
Jaartal: 2018
Aantal pagina’s: 250
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9789492585165
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Paperback.

Korte inhoud: Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.
Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?
Een hartverwarmend kerstverhaal over ware liefde en je leven weer in eigen handen nemen

Score: 9/10

Recensie: Zelf ben ik een enorme western fan, we hebben thuis al zolang ik het me kan herinneren westernpaarden gehad. Dit ging van Pinto’s naar Paints naar (nu nog altijd) Quarter Horses. Het was voor mij dan ook super gaaf om de QH’s in het boek zelf tegen te komen tijdens het lezen! Al jaar en dag ben ik een enorme fan van western muziek en verdiep ik me graag in films en boeken die dan ook maar een tikkeltje met cowboys te maken hebben. Dit boek moest en zou ik dus aan mijn collectie toegevoegd hebben!

Het verhaal zelf begon naar mijn gevoel goed. Abby verliest in één dag zowel haar job als haar vriend. Beide auteurs hebben de gevoelens van Abby doorheen het verhaal dan ook perfect neergeschreven, het kwetsbare maar zeker ook de moedige kant!
Op elk moment in het boek weet je hoe de hoofdpersonages zich voelen en dat vind ik zeker knap gedaan. Je voelt zoveel medelijden, kracht en liefde op zo’n korte tijd…
De personages zijn een voor een zo goed uitgedacht dat ik meteen een hele grote crush had op de ene cowboy, maar liever wat afstand wou doen van de andere… Wie houdt van goed ontwikkelde personages (lees: mannen om bij weg te smelten), is zeker aan het juiste adres bij dit boek.

Wat ik zeker ook de moeite vond is dat Debora en Lizzie hun omgeving zo goed hebben geschetst in het boek. Als grote western fan waande ik me doorheen het verhaal echt in verschillende Amerikaanse stadjes. Het gevoel dat ik er van kreeg was geweldig en ik kreeg steeds meer en meer zin om zelf voor een paar weken mijn koffers te pakken en naar een typisch Amerikaans stadje te reizen. De western sfeer doorheen het verhaal is zo mooi beschreven dat je niet anders kan dan wegdromen! Wat me ook zo enthousiast maakte is de kerstsfeer die doorheen het boek aan werd gekaart. De sneeuw, de warme jassen en de plaatselijke eetcafétjes met al het lekkers deden me alleen maar hunkeren naar een eigen avontuur naar Amerika.

Waar ik ook in het bijzonder aandacht aan wou schenken is de cover. Ik was namelijk meteen verliefd op de stijl, de foto en de kleuren! Er straalt zoveel liefde van de cover, en de kerstsfeer maakt alles nog duizend keer mooier… Wie zou dit pareltje nu laten liggen?!

Een verhaal om “Yihaa!” naar te roepen!  Als laatste wil ik Jen van Dutch Venture Publishing bedanken voor het toesturen van dit boek.

Wil je verder genieten van de blogtour van dit boek? Alle datums en blogs vind je hier!

abby-en-blake-blogtour-banner-lo-res-1024x485.jpg

 

Een gedachte over “Liefde in Twin Bridges: Abby en Blake

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s