Trucker Girl

9200000081928122Algemene info:
Titel: Trucker Girl
Auteur: Cecilia Campos
Jaartal: 2017
Aantal pagina’s: 219
Uitgeverij: Brave New Books
ISBN: 9789402166194
Leeftijd: volwassen
Genre: Erotiek
Paperback.

Korte inhoud: Nina denkt dat ze het goed voor elkaar heeft. Haar leven is simpel. Een leuke baan, sexy avonturen, een lieve oma en een paar hechte vriendschappen. Perfect toch? Daar is ze zelf in elk geval van overtuigd.
Als ze de mysterieuze Sebastian Strong ontmoet is ze er zeker van dat ze hem zal kunnen verleiden tot een van haar seksuele avonturen. Maar al snel komt ze tot de ontdekking dat zaken niet zijn zoals ze dacht.
Zal ze haar weg kunnen vinden en tot zichzelf kunnen komen? De weg vinden is moeilijk wanneer de bestemming onbekend is. Zelfs voor een vrachtwagenchauffeuse. Moet ze daarbij zaken op hun beloop laten? Of moet ze Sebastian de weg laten leiden?

Score: 7/10

Recensie: Met ietsje meer tijd dan ik normaal nodig heb, heb ik de kans gegrepen om dit boek uit te lezen. Een perfect boek om even buiten te zitten in het zonnetje of ’s avonds onder een dekentje in de zetel. Je gaat er alleszins zeker een warm gevoel van krijgen!

Cecilia heeft een leuke en vlotte schrijfstijl. Je kruipt als het ware in het dagboek van Nina, het hoofdpersonage. Naar andere mensen zal Nina zich niet zo snel openstellen, alleen naar haar beste vriendin en haar oma, maar jij zal mee mogen duiken in al haar spannende avontuurtjes! Omdat de iets ‘hetere’ scenes zo goed beschreven zijn, krijg je het zelf al snel warm. Dat is voor mij een groot pluspunt geweest, als een auteur zo’n gevoel bij me kan opwekken is hij/zij enorm goed bezig! Ook al heeft Cecilia deze scenes heel mooi neergepend, er is zeker plaats voor eigen fantasie. Dat maakt het verhaal nog spannender!

Nina is een sterke dame die altijd haar mannetje weet te staan in het harde leven van een trucker. Wanneer ze Sebastian Strong ontmoet krijgt ze het wel lastig om hard to get te spelen. Het is een punt in het boek waar je niet kan stoppen met lezen. Ze weten allebei heel goed wat ze willen… Kan Nina afstappen van haar avontuurtjes en zich hechten aan één man?

Het boek laat je een kijkje nemen hoe het is als trucker. Lange dagen, verre ritten die het je soms moeilijk maken. Het achterlaten van familie en vrienden zit er ook wel in… Door dit verhaal kan je alleen maar meer respect hebben voor de mensen die zich alle dagen inzetten voor onze eigen gemakken.

Een laatste pluspuntje om deze recensie af te sluiten is dat ik het enorm leuk vind dat elk hoofdstuk met een mooi zinnetje wordt afgesloten. Zo kijk je weer uit naar het volgende hoofdstuk!

Dit is het eerste boek van Cecilia en ik ben echt benieuwd naar het vervolg van dit verhaal. Ze heeft haar rijke fantasie, maar zeker ook haar ziel in dit boek gelegd.
Als laatste wil ik haar enorm bedanken om een exemplaar op te sturen!

2 gedachtes over “Trucker Girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s