Lettersletten

Opgelet, volwassenen inhoud!

1511975_718491434905713_4840026385910049053_oAlgemene info:
Titel: Lettersletten
Auteur: Hanco Naninck
Jaartal: 2014
Aantal pagina’s: 119
Uitgeverij: HNBooks
ISBN: 978-90-819958-1-8
Leeftijd: Volwassen
Genre: Fictie – erotiek
Paperback.

Korte inhoud: Dating en sexting nemen een steeds belangrijkere plaats bij chatten in. Het is heel spannend om met vreemden in volledige anonimiteit je gevoelens uit te wisselen, te flirten en je meest erotische fantasieën te delen. Duizenden zijn er uren per dag zoet mee. ‘Lettersletten’ beschrijft enkele weken uit de chatactiviteiten van achtereenvolgens Eric & Susanne en Victor & Denise die zich na een schuchter begin tot excellente schrijvers van erotica ontwikkelen en elkaar tot het gaatje opwinden. De getrouwde Susanne vertelt aan single Eric dat ze zich steeds meer aangetrokken voelt tot de wereld van BDSM maar dat ze daarvoor op weinig begrip van haar echtgenoot kan rekenen. Eric heeft al jaren dezelfde interesse. Hoe ver gaan de beiden? Gaan ze elkaar ontmoeten om hun fantasieën in de realiteit om te zetten? Victor en Denise zijn beiden single. Ze voelen zich al snel soulmates en ze schrijven elkaar uiterst erotische verhalen waarin ze uitleggen wat ze met elkaar zouden doen tussen de lakens. Desondanks vreest de wankelmoedige Denise steeds meer dat het Victor alleen om de seks gaat. Victor zoekt echter een vaste relatie en is bereid te vechten om Denise een keer te zien en van zijn goede bedoelingen te overtuigen. Gaat dat lukken? Of blijft Denise onzichtbaar?

Score: 5/10

Recensie: Voor de lezers die zeker geïnteresseerd zijn in dit genre, ik zou zeggen, gewoon kopen! Het is een goedkoop boekje en je krijgt waar voor je geld. Door de heen en weer berichtjes die je ziet tussen de 4 mensen wordt je mee in het verhaal gesleurd, net of je bent mee aan het chatten. Er zijn geen grote tijdssprongen (een uur later, 5 uur later, een dag later,…) waardoor je het verhaal heel gemakkelijk kan volgen. Voor sommigen is dit beter dan een boek waar (bijvoorbeeld) een jaar wordt uitgeschreven. De schrijfstijl en woordkeuze is zeker goed voor wie van het genre houdt. Alles is heel gedetailleerd beschreven zodat je goed weet hoe de personages zich voelen, wat ze voor elkaar voelen en hoe de spanning tussen beide personen steeds wordt opgedreven.

Om eerlijk te zijn had ik het redelijk moeilijk met het lezen van dit boekje. Ik had er een goed gevoel over en was meteen beginnen lezen, maar na enkele tientallen pagina’s merkte ik dat de taal die gebruikt wordt toch niet echt voor mij is. Je moet er dus echt van houden en mee vertrouwd zijn. Dit was mijn eerste boek met een ‘erotisch tintje’, misschien is dit gewoon mijn ding niet?

Als laatste wil ik Hanco bedanken voor het toesturen van dit boek!

Een gedachte over “Lettersletten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s